Wednesday, April 05, 2017

Kimchi Untuk Awak

As Salam

Hari Ahad, admin ahrfc_ahrlovers update dlm MDO What's App group btau Aiman & Emma akan ada dkt IOI City Mall, Alamanda, KLCC & Wangsa Walk (malam)..

Elok je Hata blk dr meeting pkol 6.30pm, terus aku PAKSA Hata pegi Wangsa Walk..kiki
This time dieorg just buat suprise appearance , buat lucky draw & blk sbb Aiman ade hal..

Movie start pkol 9.20pm..Tak sangka ade jgk fans dr dlm group MDO nk join..So aku tlg belikn tiket..Mujur la sompek kau..kiki...Pkol 9pm masuk panggung..5 minit lepas tu Aiman & Emma pun masuk...Meh layan lagi gambo..jgn muntah lagi sarapan korang pagi ni ye..kiki

Dah habis sesi lucky draw, dieorg pun bergerak..mase Aiman lalu seat kami, aku terus ckp nk bergambar..Aiman ajak photoshoot dkt luar panggung sbb that time movie dh nk start..huhu..
Maka mengekor la kami ke luar panggung..kiki
Yeay!!!!!
Dapat bergambar lagi...
Lebih semenggah..haha 
Family...huhu 
Dgn Yoo-Ri 
Aiman Hakim Ridza 
Aiman Hakim Ridza 
Soft spoken & sporting... 
Nak amik gmbr jgkkkkk... 
Berdua!!!! 
Tinggi nau nau...
Video Lagi...


Puas hati dapat bergambar dgn Aiman SEKALI LAGI tanpa perlu berpeluh ketiak beratur..haha
Lepas habis bergambar kami masuk panggung layan lagi cite KIMCHI UNTUK AWAK ..

Tengok kali ni pun tetap jgk ketawa...huhu

Sinopsis cite ni simple je..takde complex mcm cite2 lain..
Cuma ade jalan cerita yg x habis diceritakan..Novel tebal 2 inch lebih, nk compress mnjadi cerita berdurasi 1 JAM 58 MINIT..mmg suatu kerja yg mencabar tau...Huhu

Pada aku, kalo rase nk feeling sweet-sweet & kelakar mmg boleh layan cite ni..
Takde part yg romantik terlampau...Cuma aku geli sikit tgk part Aiman x pakai baju..haha..Aku mmg allergic kalo tgk pelakon2 x berbaju nih..Geli..ahaha...lepas tu scene2 yg lain ok je pada aku..huhu
Cuma kalo ade pun jgn amik terlalu serius...Kalo rase nk serius, fikirkan cerita cinta melayu lain yg sebelum2 ni..U can see the different ...Kalo nk ckp si EMMA tu bertudung..Fikirkan balik kekurangan diri sendiri ye..huhu

Korang gi la tgk ek..Support la cerita melayu anak2 muda nih...kiki 



Kalo korang nk tau, lepas je abih movie, terus je Hata mintak aku buat KIMCHI...
Apa igt senang ke nk buat??? Renyah wehhh..nnt aku belikn dkt jaya Grocer / Cold Storage aje..Rase dulu sedap ke idak..haha



End

2 comments:

Shafyqah Azry said...

wah bestnya dapat jumpa aiman ehehehe handsomenya!!!

Mar Mansor said...

memang fan betul ni..best betul bergambar dengan retis
JanjiKita