TEH TARIK PLACE

As Salam

Hari Jumaat, Hata bawak Ammar dan che mek gi main dkt Molly Fantasy dkt Setapak Sentral Danau Kota tu...Udah berjanji, jadinya, kena la tunaikam..huhu...Mahal dah fees nak masuk sane sekarang ni..Dulu RM5..X smp 3 bulan naik RM6...Lepas tu naik lagi RM7...last week pegi udah RM8 utk 2 jam...Hmmm..Berbaloi ke idak?? U fikir lah sendiri...kiki

Lepas bagi anak2 puas main, kita WAJIB isi perut..last aku makan is lunch time aje tau...kiki
So kite pilih kedai makan yg memenuhi tekak...Kami pilih la TEH TARIK PLACE ..

Kami order ini :
nasi goreng ayam & nasi kerabu...
TAPI nasi goreng ayam tu spolied-kan selera Hata bila ayamnya ade bau...
Bile dah tukarkan yg baru..harusla selera member dh xde kan?
So kite share la nasi kerabu aku tu...kiki 
Air RIBENA Lychee... Sirap Bandung & blueberry shake...
Semua layan... 
Orang lapa...Tapi che mek makan roti canai cicah susu jer...huhu

So far pada aku, menu yang layan is NASI KERABU nya...
Yang lain ok jer kot...kiki
Mungkin nasib tak menyebelahi Hata on that day sebab dapat ayam yg dah berbau..hukhuk..

Mujur la manager dieorg x banyak cakap..Kalo banyak songeh, aku tenyeh ayam tu dekat mulut dia...kiki






End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top