AIDILFITRI KE-7 & KE-8

10:30 AM

As Salam

Hari Raya ke-7 kami balik KL...Banyak perkara tertunggak menunggu dekat rumah..huhu..

Actually, mase nk blk KL tu, kami plan nk bwk blk kucing..Dah siap2 masuk kotak...3 kali kucing tu BERJAYA KELUAR dari kotak smp che mek x diam dlm kete tu duk ckp :

" IBU!!!!! KUCING DAH KELUAR DARI KOTAK!! "

Stress kejab aku..Terus CANCEL bawak..haha

Balik kali ni my kak cik follow..Saje nk beraya ke rumah saudara mara my BIL...
Alhamdulillah, perjalanan kami lancar & tak jammed langsung..huhu

 
Beraya dgn view KLCC.. Best jer rase...
Yang tak bestnya bile Ammar asyik bertenggek tepi pagar ni...Scary wehh!!!!.
Sampaikan aku & Hata take turn utk makan...

Hari Raya Ke-8...Pagi2 buat breakfast nasi putih, sambal ikan bilis, telur dadar & ikan kering sepat yg digoreng...Lepas breakfast my kak cik ajar sikit ILMU MENJAHIT..Upahnya..my kak cik amik kain chiffon aku buat shawl..pakai time nk gi beraya kejab lg..Ekek..Thank you my sista..!!!

Lepas sesi mengajar, kami bersiap2 utk pergi beraya ke Taman Kosas...Then my kak cik request nk g IKEA..igt nk g IKEA CHERAS...tapi Hata risau jammed..jadi kami ke IKEA KOTA DAMANSARA... 
Theme : Black belang2..ekek

Blk dr IKEA dah pkol 4.30pm... Lepas tu semua pakat tumbang melayan rasa mengantuk...Pkol 5.30pm my kak cik kejut sebab dia dh get ready nk blk Perak... 

Lepas my kak cik blk, kami sambung rehat dekat rumah..Dinner pun panaskan lauk mane yg ada je...huhu..




#teamrayaKL pulok..ekek


End

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook