Wednesday, June 26, 2013

Day 1 : Bondamama Kids Center

As Salam

entry : ke Kids Center

Hari ini adalah hari pertama my Qaisara ke taska setelah setahun stgh x jejak kaki kemane2 kid center / taska...Alhamdulillah so far xde nangis mase htr & tinggalkan..CUMA..jgn Hata yg dukung che mek mase tu..kalo ayahny yg dukung mmg akan "hujan"..kalau ibunya xpe..kiki

Layan :
Posing In front of the Kids Center...


Open For Registration...

With her teacher...
Tapi tgk la matenye pandang ke mane...
Harus la pandang ke AYAH nyooo...kiki

Kids Center nie dekat dgn Wangsa Walk..Kalo Wangsa Walk sebelah kiri, traffic light amik kanan..depan sikit ade simpang belok kanan...boleh nmpk dr tepi jalan Kids Center nie...

Aku risau jgk nk tgglkn my Qaisara..dgn bantal busuk aku hangkut...mujur la teacher x ckp ape2..kiki

Td nk kol school nie tp x brjwp plk...Hrp2 la my Qaisara x beronar kat sane...eheh

Nnt ape2 cite aku update lg yer...huhu


end

5 comments:

rian.farieysha said...

salam. sy sekadar nak bertanya. ok ke hantar anak kat taska bondamama ni? sy pun cri2 taska area situ jugak. harap sudi berikan pandangan. :)

thisni3zahata said...

Hi Rian, So far htr my Qaisara ke sana xde masalah. Setakat ni teacher2 yg jaga my Qaisara akan update sy everyday ape yg my Qaisara buat & tiap kali nk balik, teacher akan buat susu yg baru. Teacher pun setakat ni peramah. Disebabkn my Qaisara dh smp umur utk sesi pembelajaran, so mereka akan update kami part mane yg my Qaisara still lemah & dh boleh buat. Kalau nk tny ttg kekosongan, boleh kol :03 4131 9792.huhu

rian.farieysha said...

terima kasih utk komen tu. siap bg no phone lagi. tq2! :) lega sikit bila cakap jaga ok. alhamdulillah. risau nak hntar anak kecik lagi ni.

thisni3zahata said...

Hi Rian,sorry wrong info..kiki..itu fon number klinik gigi. Ini number yg betul 019 2477 689 or 019 3174757..huhu

rian.farieysha said...

hihi. no klinik gigi pon bolehh..alhamdulillah dh pergi tgk tmpat tu. mcam ok je. insyaAllah akn hantar anak kat situ kot nnt. trima kasih banyak atas pertolongan & semoga Qaisara membesar mnjadi anak yg cerdik dan solehah. :)