Wednesday, October 02, 2013

My 1st Blog Contest - CLOSED!!!

As Salam

Entry : Alhamdulillah...

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah...

Suke aku sebab my 1st blog contest nie dpt sambutan...

Disebabkn dah ade pemenang...so aku decided utk CLOSED aje contest nie..aku nak :

yg terpantaskan? 
jwpn tepat kan? 
tepek gambo kat entry memasing kan???

so semua dh ade..

Aku dh buat Blog Walking at each of you...cume sorang contestant ni aje yg x layak sbb xde pong gambo "My 1st Blog Contest" dlm blog die...haih...kesian...hrp2 sesape yg rase lupe nak buat tu buat la ek...aku nak bagi hadiah ni..haha (baik hati x aku??kiki)..aku bagi masa smp esok(03.10.2013 - 12.00tghmlm) utk anda masukkn gambo "My 1st Blog Contest" dlm entry anda..kalo xde..aku mintak maaf bebyk yer...

Disebabkn contestant ade more than 10...so aku dengan baik hatinya akan bg jgk yg selebihnya tu..x silap aku ade extra 3 contestant..tp prize x same la dgn prize contestant ke-7 smp ke-10 ye...huhu..biar lah rahsiah..(padahal kepala tgh ligat memikir nak kasi ape nieh??haha)


Again...thx a lot sbb support aku..
Aku story pd Hata ttg sambutan ini...
Alhamdulillah he said : "Next time bleh buat lagi la sbb ade sambutan.."

Thx hata..next time kalu aku nak buat tlg sponsor ek..haha



Winner aku akan announce pada 04-10-2013


end

10 comments:

Izan Ishak said...

alhamdulillah... dah berjaya pun. next time boleh buat lagi dan lagi!

Asha Lya said...

syukur alhamdulilah..next time buat lagi kita join sekaki lagi ekk..jadi sponser pun boleh ;)

Mar Mansor said...

alhamdulillah & tahniah..

Syuhada Salleh said...

besnye..nnti buat lah lg ye..konfom akan join lg..hehe

Farah Waheda Wahid said...

erks terlepas pandang rasanya ni... adoiii... tak per there's always next time kan???

thisni3zahata said...

it's okfarah..next time kalu ade rezeki lebih sy buat lagi..& lagi..& lagi...huhu

Miss Anonymous said...

Sis, saya menang tak? Heheh..

Ayu Zan said...

ada rezki ayu ke x ye.eheh

Macikz Konah said...

alah....saya baru je online..ahahah xde rezeki

thisni3zahata said...

huhu..relax konah..ade rezeki nnt join la ek..