Wednesday, October 23, 2013

P.A.T.I sementara...

As Salam

Entry : Berpeluh dingin...

Smlm aku blk keje dgn hati yg sikit gusar sbb ade document penting yg mesti kene send out by yesterday x diambik lg even jam dah pkol 6pm..Skrg ni aku mmg blk SHARP aje sbb nk mengejorkn XMO OT utk my Qaisara..haha

Lps lunch smlm aku x letak purse dlm handbag...tp letak dlm drawer...mase nk blk aku dh keluarkn dr drawer tp bleh plk aku letak atas meja..then melencong ke tmpt opismate utk btau tlg bukak pintu bile dispatch smp nk amik doc...

Melenggang la aku blk smlm dgn handbag & payung ditangan...

Smp dlm kete Hata said x jadi g beli air kotak utk bday my Qaisara sbb hujan..CONFIRM JALAN JEM..maka kami pun terus la blk...

Singgah kejab dekat kedai kek KING'S..belek2 roti sbb Hata said nk mkn Chicken Floss Bun..aku plk sibuk tgk kek (konon2 nk tempah)..sekali mase nk bayar..aku tgk dlm handbag.....sudahhh..purse xde...

X jadi tempah kek..

Smp umah terus online Skype & cari mane2 opismate yg still bertapa kat opis...

Alhamdulillah purse aku masih dlm opis..haha

Lega hati aku..kalu dok..mmg aku ajak Hata g opis semula..jem pun jem la..hujan pun aku paksa jgk Hata redah..haha

So hari ini g keje tanpa IC & Purse..My opismate smpnkn purse dlm drawer & kuncikannya..kiki


Moral of the story...kalo nk blk keje jgn kelam kabut...haha

Kunci penyelamat..haha




End

3 comments:

Asha Lya said...

alhamdulillah tetap masih selamat..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tak tau nk htr detail kat mana..ni FB akak ya..

https://www.facebook.com/kak.yang.9

TQ

thisni3zahata said...

Asha : Alhamdulillah..kalo x musti nangis..haha

Azatie : sy dh msg dlm FB..kalo free check ye..huhu