Wednesday, November 06, 2013

Sewing Project : Dress!!!..siap...

As Salam

Entry : 1st trial dress

Alhamdulillah mlm tadi baru dpt siapkn dress yg aku dah peram lebih seminggu kat bilik..kiki

Xde la byk mane sgt pun yg nk kene jahit..

Sambung tgn, letak getah kat pinggang & tangan ajo...huhu

Saya suka..saya suka...!!!!haha


Nanti kalo free nak jahit utk my Qaisara plk la..huhu




End

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah macam cantik dan menarik jer ni... untunglah pandai menjahit... ^_^

Asha Lya said...

cantik la sis..tahniah berjaya siapkan :)

Ayu Zan said...

waaa..teringin nak belajar...

JunAina said...

Gambar penuh plis...:)

thisni3zahata said...

Thx all...huhu

Ayu : sy rase jahit ini paling simple dari baju kurung..huhu


kak Aina : Tunggu saya pakai time kat KB or Penang nanti baru full pic...huhu

Cik Itah@RRP said...

bestnya pandai menjahit :)

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Ada bakat menjahit tu.. Bukan semua orang ada bakat menjahit tu.. Lepas ni boleh jahit baju suami dan anak.. Jimat.. :)

thisni3zahata said...

Cik Itah & Eraz.. : Darah menjahit ade dlm badan kot sbb my mom dulu2 mmg tailor...now 2 of my sis mmg full time tailor...cume saya je yg terkedek2 baru nak belajar..huhu