Friday, February 07, 2014

Aksi Terlarang..

As Salam

Entry : Oh my Qaisara..

Ini cite kelmarin kalo x silap aku la...

Tetibe Hata tertukar channel Hindi..terus my Qaisara melayan..Mentang2 la mmg ade aliran sebelah sane..mcm paham jer language dieorg..haha

Punya lah dekat tgk tv..smp terangkat-angkat kaki..mujur sempat tegur..kalo tidak..ade terbelah 2 air purifier aku tu..haha

Che mek ni kalo cite hindi mmg mcm pantang sikit..pantang tgk..haha..sometimes mcm layan jer..same jgk mcm cite Ishan-Ameer Khan tu..(Tajuk x igt)..sokmo2 la duk ulang cite yg sama..che mek ni x tgk semua..tp part2 yg suka, che mek ni akan duduk statik je melayan..hoho




End.

3 comments:

Asha Lya said...

che mek dah faham tu crita hindi

thisni3zahata said...

Asha : Faham la sangatttt..kalo nyanyi pun dgr yang hujung2 talian hayat jer..haha...layankn sajo as extra entertainment...kiki

Mar Mansor said...

gelagat anak tengok tv..excited kemain..