Monday, March 10, 2014

Bersemangat...

As Salam

Entry : hihi

Semenjak dapat baju school baru ni..Ini kali ke-2 che mek berjaya MANDI PAGI!!..kiki..

Bertuah punya budak..kiki..Ok la kan dari xmo terus..haha..

Actually baju tu kene pakai hari Isnin jer..tapi kalo dah kene counter offer dgn baju tu every day to make sure she wake up at the morning & MANDI..mcm kene beli sepasang lagi jer..biarlah kalo student lain pakai on Monday je..kiki

Pagi tadi memula kejut mcm nk ber-"Tarzan"..tapi Alhamdulillah berjalan sendiri ke hall rumah & bila dipujuk utk bukak baju segala & melangkah kaki ke bilik air..huhu

Che mek sy yg happening nk g school dgn baju baru..huhu



End

5 comments:

Asha Lya said...

alala che mek mcm2 critanya sis

Adinda Baizura Mazlan said...

che mek buat peace macam nak tak nak je, hahahahaa

thisni3zahata said...

Asha : Haha..kena sgt dgn title blog ni..mmg mcm2 cerita..haha

Baizura : x sempat nk bergaya dgn peace ibu dh snap..tu yg mcm malu2 je peace die..haha

Ainim Suju said...

warna baju tu ceria kot

Eira Aikawa said...

Comelnya..
Anak sedara Eira pun cam gitu gak..
Hehehe