Wednesday, September 03, 2014

Segmen : Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita

As Salam

Entry : Jom la join ramai-ramai...

Disebabkan Header Blog dah berwajah baru,
Disebabkan Page Blog pun dah setup baru,
Maka aku pun nak bloglist yang baru jugak..huhu


Bismillahhirrahmannirrahim....

Jom ramai2 support my 1st segmen...

Senang je caranya :

1. Buat 1 entry baru bertitle : Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita
2. Copy & Paste gambo ni dkt entry itu...
3. Tinggalkan URL entry anda pd ruang komen segmen ini...

SIAP...

*** 15 Pemenang bertuah akan dapat simple gift dari Macam-Macam Cerita...huhu
*** 15 Pemenang bertuah tu akan ada dalam bloglist aku.. (seharusnya..haha)
*** In Shaa Allah kalo free, aku akan buat blog review utk 15 pemenang bertuah tu...huhu


Jom support my 1st segmen ni ye..Saje je nak merapatkan hubungan alam maya...huhu


Thank You in Advance to all of you...




End

98 comments:

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah, sempat nanti cuba join yer...

Asha Lya said...

lya join sis

http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

ana join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Syahidah Fadilah said...

http://www.syahidahfadilah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mar Mansor said...

as salam..saya join..
http://jnjikita.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Cik Itah said...

salam. selamat bersegmen !

Delimasari said...

kte join di sini
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

cikpinz said...

Assalammualaikum..
CP join

http://realiticikpin.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Norihanyusuf said...

Saya join....;-)
Selamat bersegmen semua...

http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-dari-macam-macam.html?m=1

Unknown said...

Done join...done follow :)

http://permatahusna.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Adinda Baizura Mazlan said...

ABM join ye :)

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Jangan lupa join segmen ABM juge

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

amanina nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nor Azimah Ali said...

Akak join yea..
http://srikandiofficialblog.blogspot.com/

Sweet red cherry said...

salam..

saya join,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

MyCherita said...

salam.. saya join ye..
http://www.mycherita.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

AwekTrader said...

Fuza pun dah join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

join.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ubai Ismail said...

http://kataubaid.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ubai joined !!

Cik Mimie said...

Cik Mimie join :

http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

joined!!!

Calrase Patrick said...

sya join :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nurul aqidah azahar said...

salam..join
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Syazrahtarmin said...

Assalamualaikum.. syaz join :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

ika join :)

http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

http://www.mhakimfaiz.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html

Miss MuLaN said...

join

http://darihatimissmulan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Anonymous said...

Join segmen dekat sini http://wnurasyiqin.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html

PC said...

Great segment, ;)

http://measleymedley.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ieya Sya said...

Assalamualaikum.. Saya join :)
http://mashimaroo2994.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

yus said...

yus join :)

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Syazwani Zunidan said...

wani join (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

salam... saya join.. http://mrssempoi.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Anak IbuAyah said...

http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ayue Hidayu said...

Cik Ayue join jugak =D
http://cikayuekechik.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url.html

watieKB said...

Acik join jugak.

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

yeayy dah join :)
http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Atyy Azmi said...

Join

http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mikhail said...

Done follow. Cek link ini.

Segmen : Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita

Lissa said...

done :)
http://lissadblog.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nur b@iyah said...

dah join :)
http://nurbaiyahsyaeran.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Miss Syahbanu said...

join

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

Saya dah join... Jangan lupakan blog saya yee....

http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html#more

Unknown said...

http://edaeri.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

join (:

izzeyda said...

Assalamualaikum.. salam perkenalan.. saya join ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Cik nadya said...

join :)

http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

miss myraamyra said...

dah join .

http://missmyra0810.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

saya join :)

Unknown said...

Yuyu join ..:)
http://cintayuyue.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Anonymous said...

Saya join

http://ummisyafiqahfarhana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nadratul Syazwana said...

http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Teja Evalea said...

i'm in!

http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ayu join

azman said...

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

said...

saya join :D

http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-12-9.html

زليخا said...

iqa join

http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Afifah Addnan said...

salam perkenalan. saya join jugak :D

http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/09/roll-on-segmen-nak-blog-url-by-macam.html

Firzanah said...

http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

kimchaa said...

segmen mudah kite join :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

Sofu join juga segmen ni

http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html?m=1

Unknown said...

datang follow dan join :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mardiah Diana said...

Salam perkenalan dari Diana...join ni mana tau berjaya dapat hadiah...boleh buat hadiah untuk hari lahir Diana...hehe

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Khairunnisa Hassan said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

Hana join dan follow :)

http://haruno-hana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mia Liana said...

joinnn
http://www.mialiana.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

saya join...
http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Maria Firdz said...

salam... support sini...

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

norhasnizakhalid said...

salam dear,

mama join juga!
http://www.mamaniza.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Azhafizah MN said...

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Zafirah Kama said...

done joining...

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nor izani midon said...

Hi kawan-kawan, kita join gak ..yukk
http://giffarinesungaipetani.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

hye...join dah follow pon dah.....jemput singgah dan flow saya ye... salam kenal... =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

noor-atiqah.blogspot.com said...

saya join..
http://noor-atiqah.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html

dak eina said...

Salam perkenalan. Dak Eina join jugak..

http://dakeina.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

assalamu'alaikum & selamat sejahtera semua.
Saya pun join.
Jemput singgah ya. TQ

http://providenetwork.com/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita-lagi-satu-giveaway/

Unknown said...

AA join jugak..

http://vitaminsicilik.com/2014/09/08/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita/

Umie Amirain said...

Assalam...saya join yer...^_^

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ni Na said...

Join sis....

http://cinta5november.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Yana Mohamad said...

sy joinnnn :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mr. Asada said...

dengan rasa best dan penuh semangatnya saya join segmen ni..

link ke entry saya :

http://akudakmalaysia.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nasz said...

Assalamualaikum,

saya join

http://www.nasznadzeri.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Abam Kie said...

As salam. Abe Kie pun join gak!

http://www.zukidin.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

Assalammualaikum. Selamat pagi rabu :)

Sha rasa macam antara yg bertuah la. So nak join lah segmen ni. Hehe. Jom singgah 'rumah' sha ;)

SEGMEN NAK BLOG URL BY MACAM-MACAM CERITA

Anonymous said...

CT join :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Aneez Jaafar said...

ok. dah join ye..
http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

salam..

saya dah joined..^^

http://rahsiavitaminibu.com/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita/

MOMMYLIN said...

bismillah...

semoga ada luck.

http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2014/09/httpthisni3zahatablogspotcom201409segme.html
dah follow blog awak ya

Unknown said...

Yeay... siappp

http://sihatgojes.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html?m=1

Unknown said...

Assalamualaikum.

Sue join ye: http://www.sihatitunikmat.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Bunda_nora said...

Assalam....selamat bersegmen semua...

Amelza Kamel said...

hi dear..saya join!!!

http://eshazara.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Rahsia Hati Huda said...

Bismillahirahmanirrahim,Huda joined!
http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Etuza said...

wow! riuh rendah blog join banyaknya...

drshikinzainal @ ekin said...

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Join;)

Ummi Syahmi said...


Salam Perkenalan dari saya...
Sajer join... Boleh singgah disini

http://ummirdinacong.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

lynmunir said...

Assalamualaikum. Salam kenal dan harap tak terlewat untuk turut serta dalam segmen ini :-

http://lynnmunir.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Unknown said...

join

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html