Thursday, May 21, 2015

ensogo :SOLD OUT

As Salam

Dah almost smggu aku dok menunggu stock utk product ini di-update..

Sedihnya smp la ni masih SOLD OUT...


Aku plan nk belikn che mek ini...
Memandangkan baju che mek pun dh makin bertambah SIZE & dh boleh pilih baju sndiri..So rasenye ok kot kalo aku beli yg ini...Kalo nk pindah bilik or rumah nnt senang..Bukak je & boleh jimat tenaga nk mengangkat...huhu

Nak beli yg 8 cubes rase mcm x complete plk..

Harap2 la dieorg stock up cepat2..huhu





End

2 comments:

Mar Mansor said...

frozen saja..tapi saya tak suka sangat belikan anak dara saya barang2 frozen..warna dia tak menarik..hehe

thisni3zahata said...

Haha..Mek tu suka frozen..Kalo ade layankn sajo...kiki..