Wednesday, August 05, 2015

Size M

As Salam

Alhamdulillah hari ni hari ke-26 berpantang...badan dh makin ok...cuma Hata x bagi aku kemas bag2 yg kami bwk blk dari KB and Kajang..Risau bentan and demam lagi katenye..kalo setakat basuh baju...jemur baju...lipat baju tu ok..Tapi aku ni mmg pesen x boleh duk diam tau..tgk mende brsepah mula la aku gatai nk mngemas...walaupun rumah ni mmg sokmo mcm tongkang pecah dgn mainan che mek..haha

Alhamdulillah jgk aku dh muat dress size M..hoho..itu pun still ade ruang dlm seinci 2...huhu..Actually bkn susah nk dptkn blk bentuk badan yg asal..cuma kite kene konsisten pakai barut/bengkung...makan ubat2 yg diperlukn...yang penting jgn missed BF anak...Itu adalah tips paling utama nk dptkn balik berat badan asal...huhu

So lps 44 hari ni dh boleh la simpan maternity pants dan yg seangkatan dgnnya...kiki...

Skrg aku duk mikir mane satu tmpt utk aku brurut lps pantang nnt..still x jmp jawapan sbb ade 2 tmpt yg aku boleh dptkn khidmat itu..tp itu la...kena pilih yg trbaik...

Hari ni duk br2 je dgn si adik sbb si kakak dh start g school...tetibe rase sunyi plk...kiki

End

2 comments:

Mila Hilas said...

best la cpt je turun ke bentuk asal..arap sy nt pn blh dptkan berat asal atau lbh kurus ekeke

Mar Mansor said...

baru 26 hari, jangan lasak-lasak dear..