Wednesday, February 17, 2016

Teka - Teki : Sewing - Sewing

As Salam

Skrg dlm usaha menghasilkan lebih banyak sewing project utk product ini...


Sape teror boleh jawab soklan ini.. Apakah hasil jahitan dari hamparan kain & ribbon ini..huhu





Semoga side income menjadi MAIN INCOME..Amin.

End

4 comments:

Asha Lya said...

X pasti la plak mcm nak buat barut baby tpi takkan guna reben hhehe

Madam N said...

buat pencil case ke nih? ke makeup pouch?

thisni3za said...

Sila cuba lagi...huhu

Unknown said...

ni mesti awak nak buat carrier pad kan kan kan...??? =)

Neway sebelum terlupa... sy dah bagi details saya kat email awak untuk jawapan teka-teki penyepit kuku tu,,,hihi