Monday, August 08, 2016

D.I.Y : Busy Book - Washing Machine

As Salam

Alhamdulillah page ke-2 dah berjaya disiapkn..
Page ke-3 pun dh siap..Cume x amik gambo lg..huhu

This time kite buat busy book berkaitan dgn cara2 :

--> Memasukkn pakaian kedalam washing machine.
--> Plug & unplug
--> Masukkn detergent.
--> Masukkn & keluarkan pakaian dari basket..
Busy Book - Washing Machine

Ok..Dah siap...

Open for pre-order..kiki


Tak sabar nk siapkan a few page lain..
Tak sabar nk bagi che mek rasmikan busy book nih..
Smlm pun che mek tgk gmbr ni dlm HP..terus serbu bilik mnjahit aku utk tgk secara live...huhu
Sabar ye nak..Sikit mase je lagi..huhu




End

5 comments:

Ahmad Hasif said...

kreatif2.. cantik2 sunsunan yg diletakkan tu,,

Nor Azimah said...

Ee, comeynya, ni betul jejari yg rajin ni. Kretif mcm ni bole menjana pendapatan kan.

this ni3za said...

Tq semua.. =)

Mar Mansor said...

COMEL..tapi saya tak dapat imagine camne nak masuk dalam washing machine

this ni3za said...

Pintu bulat washing machine tu boleh tutup & bukak Mar..Dlm tu ade ruang so boleh selitkn pakaian...huhu