Redeem Gift - Drypers Happy Family Club..

As Salam

entry : redeem

Sbln yg lepas kot..aku dpt form dr drypers utk redeem gift based on point yg kite dpt collect spjng bli pampers...my Qaisara mmg setia dgn drypers jer dr lahir..dh try brand lain..x mnjadi..montot comel my Qaisara naik ruam...(elok jgk..save sket..eh3)...

aku mmg dh lama kumpul plastik bekas pampers nie...sbb nmpk kat tepi tu ade point2 kan??? b4 this aku pon tercarik2 jgk form utk redeem..mcm huggies..tp x jumpe..rupe2nyer drypers akan htr form tu by pos...

bar code yg berjaya aku kumpul...
point yg diperoleh based on bar code number...
gift yg bleh d redeem based on point...
hasil dr point2 yg aku kumpul...
aku dpt redeem >
- baby rattle
- drypers mini pack
- baby phoe frame
aku x redeem sticker tu sbb rase mcm xde gune je..hu3
expired date : 31 december 2011
TAPI..
aku baru pos form nie ari selase lepas...sbbnyer aku lupe letak form nie kat mane...time kemas2 barang aritu baru jumpe blk...eh3

redemption amik mase 8weeks..so, memandangkn dlm tempoh itu / slps tempoh itu kami mgkn dh x tggl kat KL lg...so aku letak aje address kat KB..senang...confirm 24/7 ade my MIL, FIL & BIL kat umah.. =)

hrp2 la gift yg aku redeem tu x out of stock.. =)



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top