Milo Tungge..(sile bc dlm slang klate..)

As Salam

entry : banjir milo...ha3

spjng kat klate..kami x mkn kat luar...sbb aku mls..xtau np..blk kali nie x se-excited mcm sblm2nyer...mgkn sbb my che mek kot... =)

just 1day..(x igt hari ape)..my FIL bwk kami g mkn kat gerai "milo tungge"...aku xtau ejaan nie btol ke x..tp kalo ikot slang klate mmg itu la ejaannyer...hu3

my FIL btau kene g pagi2 b4 8:30am sbb xmo bertembung dgn bdk2 kilang area situ...nnt ramai org susah plk nk dpt tmpt..kedai tu bkn besa pon...meja mkn keliling kedai...bleh tgk care bro tu buat milo tungge..ha3

my MIL & my Qaisara x gi..my MIL x kasik g sbb kdai tu tepi jln raye besa & katenyer x penah lg die tgk org tua2 mcm die g kedai mkn mcm tu...

MOTIF???
katenyer die mkn lambat...org kat situ ramai..so mgkn my MIL x selesa...
so yg pegi just kami ber-4..aku,hata,FIL & yie... =)
kami amik port btol2 dpn counter buat air...nk snap mcmane "tungge"nyer milo tu dikerjakn..ha3
believe it or not...ha3
mmg die tonggengkn tong milo tu..
3 kali ketuk jer...
hasilnyer!!!!
bayangkn kepekatan milo nie...
cawan kecik dgn more than 3 spoons of milo...ha3
lps mkn sgt2 mngantuk...ha3
rase2 kalo buat kat KL...
bleh kaya ke kayap???eh3
rm1.20/cup... =)
----------------------------------------------
then kami order nie :
gile beso telur die..
mmg gred A...
biase kat KL pkai gred B jer...hu3
rm1:40/set

kat sini bkn jual nie aje...
jual nasi yg brmcm2 jenis lauk..siap sate pon ade org jual...
kedai nie just buat air & telur sparuh masak...meal yg lain org tumpang letak...

so far kat sini mmg sedap la dienyer milo...eh3..


kat mane kedai nie???
sorry..aku x tau kat area mane...sbb aku mmg x igt..ha3

end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top