About

Wednesday, September 03, 2014

Segmen : Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita

As Salam

Entry : Jom la join ramai-ramai...

Disebabkan Header Blog dah berwajah baru,
Disebabkan Page Blog pun dah setup baru,
Maka aku pun nak bloglist yang baru jugak..huhu


Bismillahhirrahmannirrahim....

Jom ramai2 support my 1st segmen...

Senang je caranya :

1. Buat 1 entry baru bertitle : Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita
2. Copy & Paste gambo ni dkt entry itu...
3. Tinggalkan URL entry anda pd ruang komen segmen ini...

SIAP...

*** 15 Pemenang bertuah akan dapat simple gift dari Macam-Macam Cerita...huhu
*** 15 Pemenang bertuah tu akan ada dalam bloglist aku.. (seharusnya..haha)
*** In Shaa Allah kalo free, aku akan buat blog review utk 15 pemenang bertuah tu...huhu


Jom support my 1st segmen ni ye..Saje je nak merapatkan hubungan alam maya...huhu


Thank You in Advance to all of you...




End

98 comments:

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah, sempat nanti cuba join yer...

Asha Lya said...

lya join sis

http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nor nazliana said...

ana join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Syahidah Fadilah said...

http://www.syahidahfadilah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mar Mansor said...

as salam..saya join..
http://jnjikita.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Cik Itah@RRP said...

salam. selamat bersegmen !

Delimasari said...

kte join di sini
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nor Ariffin Hamzah said...

Assalammualaikum..
CP join

http://realiticikpin.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

mama 3farhanah said...

Saya join....;-)
Selamat bersegmen semua...

http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-dari-macam-macam.html?m=1

nurul husna said...

Done join...done follow :)

http://permatahusna.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Adinda Baizura Mazlan said...

ABM join ye :)

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Jangan lupa join segmen ABM juge

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

amanina nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nor Azimah said...

Akak join yea..
http://srikandiofficialblog.blogspot.com/

Bbwana adienia said...

salam..

saya join,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

MyCherita said...

salam.. saya join ye..
http://www.mycherita.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Fuza Musa said...

Fuza pun dah join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

siti zawiah said...

join.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ubai ismail said...

http://kataubaid.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ubai joined !!

Cik Mimie said...

Cik Mimie join :

http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Kasut Kusut said...

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

joined!!!

calrase patrick said...

sya join :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..join
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Syaz Harzays Minme said...

Assalamualaikum.. syaz join :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

CiK N.A said...

ika join :)

http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mohd Hakim Faiz said...

http://www.mhakimfaiz.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html

Miss Mulan said...

join

http://darihatimissmulan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nurasyiqin Roslee said...

Join segmen dekat sini http://wnurasyiqin.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html

Mrs. Wordy said...

Great segment, ;)

http://measleymedley.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ieya sya said...

Assalamualaikum.. Saya join :)
http://mashimaroo2994.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

eyqa yushaiza said...

yus join :)

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Syazwani Zunidan said...

wani join (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Wafiy Hayati said...

salam... saya join.. http://mrssempoi.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nur as said...

http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ayue Hidayu said...

Cik Ayue join jugak =D
http://cikayuekechik.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url.html

acik watie said...

Acik join jugak.

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

loh linda said...

yeayy dah join :)
http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Rrsya Eyrdina said...

Join

http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mikhail said...

Done follow. Cek link ini.

Segmen : Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita

Lissa said...

done :)
http://lissadblog.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nur b@iyah said...

dah join :)
http://nurbaiyahsyaeran.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

BaNu Syah said...

join

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

Saya dah join... Jangan lupakan blog saya yee....

http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html#more

Eda Johari said...

http://edaeri.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

join (:

izzeyda said...

Assalamualaikum.. salam perkenalan.. saya join ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Cik Nadyya said...

join :)

http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

miss myraamyra said...

dah join .

http://missmyra0810.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

budak said...

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

saya join :)

Princes Yuyue said...

Yuyu join ..:)
http://cintayuyue.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Ummi SFZ said...

Saya join

http://ummisyafiqahfarhana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nadratul Syazwana said...

http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Teja Evalea said...

i'm in!

http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ayu join

azman Arsad said...

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Farhana Hisham said...

saya join :D

http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-12-9.html

mujahidah maisarah said...

iqa join

http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nurul Afifah said...

salam perkenalan. saya join jugak :D

http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/09/roll-on-segmen-nak-blog-url-by-macam.html

Firzanah Azhar said...

http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

aniesa ahmad said...

segmen mudah kite join :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Sofu Hashim said...

Sofu join juga segmen ni

http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html?m=1

Nurul Mohamad Tahir said...

datang follow dan join :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mardiah Diana said...

Salam perkenalan dari Diana...join ni mana tau berjaya dapat hadiah...boleh buat hadiah untuk hari lahir Diana...hehe

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Khairunnisa Hassan said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Haruno Hana 하나 said...

Hana join dan follow :)

http://haruno-hana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mia Liana said...

joinnn
http://www.mialiana.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

saya join...
http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Maria Firdz said...

salam... support sini...

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Norhasniza Khalid said...

salam dear,

mama join juga!
http://www.mamaniza.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Azhafizah Md Nor said...

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nur Zaff said...

done joining...

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

aneka cotton said...

Hi kawan-kawan, kita join gak ..yukk
http://giffarinesungaipetani.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Mass Naim said...

hye...join dah follow pon dah.....jemput singgah dan flow saya ye... salam kenal... =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

nooratiqah mhhdruslan said...

saya join..
http://noor-atiqah.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html

dak eina said...

Salam perkenalan. Dak Eina join jugak..

http://dakeina.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

zaleha awaluddin said...

assalamu'alaikum & selamat sejahtera semua.
Saya pun join.
Jemput singgah ya. TQ

http://providenetwork.com/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita-lagi-satu-giveaway/

Aishah Ahmad said...

AA join jugak..

http://vitaminsicilik.com/2014/09/08/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita/

mama amir said...

Assalam...saya join yer...^_^

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nursakinah© said...

Join sis....

http://cinta5november.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Yana Mohamad said...

sy joinnnn :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ASaDa RyutaRo said...

dengan rasa best dan penuh semangatnya saya join segmen ni..

link ke entry saya :

http://akudakmalaysia.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Sally Yatiey said...

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Nasz said...

Assalamualaikum,

saya join

http://www.nasznadzeri.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Abe Kie said...

As salam. Abe Kie pun join gak!

http://www.zukidin.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Sha Salleh said...

Assalammualaikum. Selamat pagi rabu :)

Sha rasa macam antara yg bertuah la. So nak join lah segmen ni. Hehe. Jom singgah 'rumah' sha ;)

SEGMEN NAK BLOG URL BY MACAM-MACAM CERITA

CT Humairah said...

CT join :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Aneez Jaafar said...

ok. dah join ye..
http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Fara Fadzil said...

salam..

saya dah joined..^^

http://rahsiavitaminibu.com/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita/

Allene said...

bismillah...

semoga ada luck.

http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2014/09/httpthisni3zahatablogspotcom201409segme.html
dah follow blog awak ya

Mummy Putri said...

Yeay... siappp

http://sihatgojes.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html?m=1

suhailah hamid said...

Assalamualaikum.

Sue join ye: http://www.sihatitunikmat.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Bunda a.k.a KN said...

Assalam....selamat bersegmen semua...

Amelza Kamel said...

hi dear..saya join!!!

http://eshazara.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Farah Huda said...

Bismillahirahmanirrahim,Huda joined!
http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Etuza said...

wow! riuh rendah blog join banyaknya...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Join;)

Ummi said...


Salam Perkenalan dari saya...
Sajer join... Boleh singgah disini

http://ummirdinacong.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Lynn Munir said...

Assalamualaikum. Salam kenal dan harap tak terlewat untuk turut serta dalam segmen ini :-

http://lynnmunir.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

fadhil eda said...

join

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html