Add On..Selipar...

As Salam

entry : getah

Kelmarin aku try pakaikan selipar yg kami bli kat bata B4 blk KL pd my Qaisara..
Aduuihhhhh....
Kesian betul aku tgk...kembang kuncup jari kaki nk kawal selipar tu...haha

Then pg smlm lps hata gi keje trus aku amik getah seluar yg 1/2 inch & adjust sendiri letak kat selipar tu..so that bile my Qaisara pakai xde la mcm nk tercabut dr kaki...

Tadaaaa...
Ok la kan??

TAPI..TAPI..TAPI...
Ade 1 lg prblm...
Plastik yg balut kain kat kasut tu telah memerahkan & menyakitkan ruang antara ibu jari kaki my Qaisara dgn jari sebelah...merah..then my Qaisara said sakit..poor here..

Dgn gigih aku pun gunting & buang la plastik tu...pg tadi...


end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top