MPH SALE - 12 Mac - 24 Mac 2013

As salam

entry : jom

Tadi around pkol 4pm hata btau kene gi KL Sentral plk...kalo ikot budget mase mmg x bleh smp tmpt keje aku nie pkol 6pm..so aku decided utk tggu hata dekat JJ Alpha Angle a.k.a AEON Wangsa Maju...

Memula smp aku jenguk SALE SEMBONIA..kasut sepasang 19 - 29 hengget jer..tp malang buat aku sbb semua tggl saiz beso...walaupun design mmg nk abohkn stock..but who cares???as long as condition die ok..rembat aje la kan??huhu

Then jalan ke tmpt baju plk..siap amik gi fitting..again xde rezeki..so gantung semula kat penyidai tepi fitting room...

Then berjalan plk ke ruang legar tgh2 JJ nie...tgk2 MPH buat sale...terus je menepek kat sane smp hata dtg..
Memule aku tgk novel..then tgk buku2 education yang menarik utk my lovely Qaisara...

So aku dh amik yg ini :
2 novel..
novel atas rege rm25.90 diskaun 10%
novel bwh rege rm10 nett
Aku nie dh lama x beli novel so mmg kene bace sinopsis lama2 baru
dpt catch-up cite tu best ke idak..
Mcm hari tu bli novel bace sekali lalu aje..
At the end...aku skip-skip aje bace sbb x berape mengujakan...hoho 
Utk my Lovely Qaisara...
Harap2 my Qaisara layan la buku nie mase duduk dgn aku nnt..eheh 
Bile hata smp..he directly go to this book rack..
Kite kene sedar diri kite x sempurna..
So kami bli la buku-buku ini utk perbaiki mane2 yang kurang...
Doa2 la supaya usaha kami nie diberkati Allah yer..
Buku2 nie diskaun 10% for non mmbr..kalo mmbr 15%


Aku x sure SALE nie utk semua MPH or SALE nie just dekat JJ jer...sbb tadi mase nk byr die minta kad JJ aku sbb aku bkn MPH mmbr card holder...


Doakan aku dpt bace semua buku2 islamik tu ye kawan2..huhu


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top