Decleor Paris..

As salam

entry : thx hata

igt lg x entry embunseri dulu? x igt xpe la...ekek

Aku ade cite ttg facial kan???
Actually dieorg guna produk DECLEOR tepek kat muka aku nie...
Lps pakai muka rase moist gitu...
Then hata said nmpk mcm cerah aje muke aku nie..hoho

Kenyit2 mate siket kat Hata...
Alhamdulillah ade rezeki Hata belikan starter pack product tu utk aku...

ini la isi dalamnyer...
Kecik & comel2 aje wehhh..
Kene pakai jimat2 nie..kiki
Tp mmg kite pakai dlm kuantiti yg ciput sbb ciput2 tu pun kesan die 
mmg penuh 1 muka...
especially botol kecik tu yg tgh2 tu... 

Bersemangat aku bli 
facial cotton & facial sponge nieh kat JJ..haha 

So far Alhamdulillah la pakai product nie sbb mende ni xde bahan chemical...bau die pun mmg bau yg lain dari product comercial yg lain..(brp byk LAIN da...eheh)

Alhamdulillah aku rase muke nie licin jer...pastu rase lembab aje muke...kalo dulu rase mcm x best..tp skrg dh rase ok siket...

Aku pakai product nie pun bukan EVERYDAY yer..pakai 2 hari sekali jer sbb nk jimat pny pasal...haha

Nnt kalo ade pitih lebih kite bli full set die plk yer...time tu pakai everyday pun xpe...janji ko ade pitih nk bli lg utk next month...haha


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top