Tablet PC - Android

As Salam

entry : nk ipad/tab x mampu..kimo Malaysia pun layan...haha

Alhamdulillah lagi...
Ade rezeki utk beli gadget nie...
Hari tu gi lowyat semata2 untuk carik mende nie...
Tgk kat wangsa walk..bapaknyer mahal..
skali staff aku nie bli kat anak die rm159 jew...
Aku & hata pun survey2 la...
Mmt mule2 tu igt nk bli yg rege itu...tp bile memikirkan jangka masa pjng..so kami pilih bli yg ini :

rege rm250 jer uols...
Then aku dpt free segala jenis USB Cable...
Dpt jgk FREE casing with built in speaker...ok la tu kan???
Aku bli nie utk my lovely Qaisara...
Susah bebeno skrg nie..nk tido aje nk pocoyo..
netbook aku nie dh nazak dh...
Kene sambung wayar jer memanjang..bateri dh kong...
Laptop hata x bleh la nk kasi sbb byk keje penting dlm tu...eheh
ini la serba sikit view gadget nie...
Paling penting dpt copy & d/load game &
cerita utk my lovely Qaisara...
Interface FB tu action jer...
Aku jarang gune sbb kat PC lg jelas..haha
Gune pun time dlm bas nk blk KB..main game..haha

Jadila kan???
Nk bli yg canggih manggih belum ade rezeki lg...
Tp yg ini pun aku dh kire bagus sbb aku bkn la seorng yg gile gadget2 gini...
Aku still gilekan Compact CAMERA & DSLR...haha


Ok...nk tdo dh..
Esok b4 chauuu aku kene gi MARA nk settlekan 1 kes nie...
Nnt melopong plk staff kat cmpny tu nk settlekan sbb sblm nie aku sorg aje yg handle case nie...huhu

end





Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top