Last Day...15032013

As salam

entry : tamat sudah...

15 Mac 2013 lepas tamat lah sudah tugas aku dgn project sekian..sekian...
Tp on Sunday (17 Mac 2013) aku still join dieorg ke 1 Million Women Walk kat dataran Putra - Putrajaya..that is the last...

Last day kat sane xde ape2 special event pun...mcm biase2 aje..aku pun mmg x mengharapkan ape2 sbb aku pun x berkenan nk celebrate2 nie..bkn kenal sgt dgn dieorg tu.....kikiki..

kemalasan yg semakin berleluasa bila jadual SERAHAN TUGAS sudah aku siapkan smp 4 page bersamaan dgn 20 tugas yg mesti dieorg follow up...mampu?? ikot korang la...haha

Blk dr keje terus gi tgk movie OZ bla..bla..bla..(x igt ++ mls nk google..eheh)
Then hata belanja kemaja kat BRAND OUTLET...Alhamdulillah..haha

Ade byk mende nk story sbnrnyer...
Tp sume bergambo & gambo tu sume melekat lagi folder dlm netbook nie...
Nnt dh siap edit aku update yer..eeheheh


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top