NUFFNANG - X

As Salam

entry : ruangan READER yg baru

Actually NUFFNANG-X nie dh lama ade kan??
Tp dek kerana lembs..siket..aku abaikan aje dulu..register bodo2 jer..
Then dpt email / else dr google btau yg READER through gmail akan ditamatkan start 15 MAC 2013 kalo x silap aku...time tu la baru aku terkedek2 nk copy & carik semua link2 blogger yg aku follow utk dimuatkan dlm list NUFFNANG-X tu..eheh


Hari nie tgk kat gmail mmg dh xde dh link READER tu...AGAIN terkedek2 update mane2 blogger yg aku x update lg...terkedek2 jgk la add dieorg...huhu...

So far NUFFNANG-X nie ok la...sbbnya aku pun x explore abih lg...just add as much blogger as i can mane2 yg aku igt...eheh

Yg dlm bloglist pun aku sumbat sekali..senang...kan???
Terus aje nmpk ape2 yg blogger2 lain update...kalo nk tgk se-se kat blog mcm leceh la...alang2 dh ade kemudahan..baik gunakan...iye idak??huhu


akan aku explore lg kalo ade free wahai NUFFNANG-X..huhu

end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top