Interview...

As Salam

entry : Interview @ UOA


Alhamdulillah smlm dpt kol dr 1 of cmpny2 yg aku dh htr resume since 1 months ago...
So today pkol 8am kami dh gerak utk ke bangunan UOA...
Plannya gi naik kete & parking kat KLCC...tp kalo dh namanya hari bekerja & waktu peek hour...jgn mimpi la ko nk smp KLCC tu b4 10am..lambat tu mmg berkemungkinan besar..

So kami parking kete kat setiawangsa & amik LRT ke KLCC..
Menapak jgk la nk ke menara UOA tu (sbb x tau jln short cut..so kite ikut jln long cut..ekek)
Berpeluk jgk la ketiak ni siket..kiki

Hata temankn aku smo entrance sambil2 tunjuk jln (sbb aku mmg xtau jln nk UOA nie)
Then gi back to wangsa maju to meet his client...

Time nk interview tu kene is form..
Time nie plk la aku x jmp pen..padahal mmg dh bwk..disebabkan mengelabah(mcmkn x penah gi interview)..aku pun x check semua poket bag yg ade...terpaksa buat muke kesian pnjm pen..haha

Bla,,bla...bla...
Then the boss ask me to come back on 8 April 2013 sbb aku btau aku dh merencanakan pelbagai prgm sepjng 2 mggu nie...so kalo available pun mmg semuanya bermula dgn tarikh itu...

Aku x sure la die setuju ke idak...nmpk mcm setuju..nmpk jgk mcm nk aku available ASAP...

He said he will call me back at the end of this month for 2nd interview...
Kalo Allah dh tetapkan ade rezeki aku kat situ ade la...
Kalo Allah dh tetapkan kat tmpt lain...Maka aku redha je...
Janji Allah bg yg terbaik untuk aku & fmly kan??huhu



So nnt kalo dieorg ade kol ade update lg yer..huhu
end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top