A Day With My Qaisara...

As Salam

entry : activity

Alahai...lamanya rase x update blog..terus nk taip title entry pun dh mcm blank skjb..kiki

Okies..As I said b4..aku bwk lg skali my Qaisara ke KL...

Hari khamis & jumaat kami abihkan masa di MID VALLEY dr pkol 4pm smp pkol 6pm sbb tggu hata abih kijo..kiki..saje je bwk gi sane..lg pun dr umah kami ke MID VALLEY tu naik 1 KTM je..then its just 6 station & takes around 15minits to arrived..kejab aje kan?kiki

So layan la gambo kami anak beranak ye...huhu
On Thursday..smp2 je aku nmpk HSBC bg free Cotton Candy..
Kebetulan plk time smp kat dpn News Plus entrance dr KTM tu my Qaissara 
nmpk candy yg sama & she said "NAK"
Tp aku x melayan sbb igt nk cari mende lain..
So alang2 dh ade FREE nie amik ajo la..kiki 
With Her COTTON CANDY..huhu
Lps abih mkn..(x abih pun..aku jgk yg mengabihkannye..kiki)
Aku kasik my Qaisara mkn roti boy nie..
Che mek aku nie mmg liat nk mkn nasi
So aku belikan roti nie utk alas perut..
Alhamdulillah abih jgk sebuku roti boy tu che mek mkn.. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
On 5:40pm aku grk dr MID VALLEY ke KL Sentral utk tggu hata kat sane..
My Qaisara plk x abih2 sebut nk main air..
kami layankan jgk la kehendaknya..
Lps amik ke kat KTM KEPONG SENTRAL..
kami ke AEON AU2 
B4 kasik main air..kami isi perut dulu kat
Black Canyon..
Alhamdulillah my Qaisara mkn NASI..haha

Kasik layan android dulu sementara tggu mknn smp..
Dessert After Meal..
Aiskrim nie my Qaisara yg pilih ye...
tetibe berselera Aiskrim..huhu..layannnnn
Lps mkn bwk naik kete control nie plk...
Saje nk lps kn gian my Qaisara...haha

Okies...
Lps naik kete kami pun menuju ke air nie..
tp x smp 5 minit pun mainnya..
tetibe dtg blk pd aku & hata btau takut & sejuk...huhu
--------------------------------------------------------------------------------------------

On FRIDAY...Umah My SIL..
Lps hata solat jumaat kami naik kete ke KTM UKM
Sbb niat nk elak dr jem kat Jln Tun Razak Or TOL KAJANG
Dr KTM UKM tu..aku & my Qaisara skali lg turun ke MID VALLEY
& Hata plk turun di KL Sentral..
This time My Qaisara menangis la bile tgk hata x keluar dr perut KTM & 
Lg menangis bile tgk KTM tu gerak..haha
Aku kene stop kejab sbb nk kasi my Qaisara reda nangisnya..haha
Then my Qaisara buat perangai xmo tdo..
Pdhal bgn dr pkol 10am.. supposedly tdo aroun 2 - 3 pm..
At last tumpas jgk jam 5:15pm..haha

Pkol 7pm hata turun KTM dr KL sentral ke Mid Valley..aku yg mnt Hata trun sbb my Qaisara tdo..so mmg x bleh turun dgn stroller kat escalator nk ke tiket tu kan???smp2 je hata ajak mkn dulu kat d"warung..pekena mee rebus sepinggan then lps maghrib kami naik KTM ke UKM..lama jgk wehhh dr Mid Valley ke UKM..mujo la my Qaisara still tido waktu tu..kalo x..mesti mcm2 akal yg my Qaisara buat sbb bosan dlm KTM..huhu

Pkol 10pm kami smp umah my SIL...
Pkol 1pm baru my Qaisara tdo semula..hoho




end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top