Rest until the ELECTION..

As Salam

entry : haha..kiki

udah mcm mengalah sebelum bertanding aje kan???kiki

Actually aku dh bwk my Qaisara ke KL. tp x official lg la..saje je...16hb hari tu kami smp LCCT & terus naik bas ke KL sentral tggu hata abih keje & blk umah..ekek

Hata decided akan htr semula my Qaisara ke KB a day before the ELECTION (sbb hata mengundi kat KB..so aku nie SKIP mengundi blk ikot hata..huhu)

So aku plk akan berehat dr mencari gali mane2 kijo yg ade..interview hari tu mmg nmpk mcm x brjaya sbb x dpt ape2 news dr pihak dieorg..xpe la mgkn rezeki aku bkn kat situ...so start from 16hb hari tu smp la ke hari mengundi..aku bercuti dr mencari..kalo ade interview akan aku try adjust mcmane nk gi..ekek

15hb aku dpt sorng lg anak sedare..my kak yong selamat di operate & dpt la bby BOY..huhu..Alhamdulillah...cume aku x bleh blk dlm mase terdekat nie...tgk pitih hata next week then baru kami bleh decided bleh blk ke idak sbb hata said kene tukar timing belt kete..dh lama x berganti & dh start bunyi..(make me feel mcm kecut perut & ketak kepala lutut..kiki)


Ok la..byk gambo nk story activity aku & my Qaisara tp x bleh lg nk trf sbb x berkesempatan..camera yg baru nie aku x berani nk kasik my Qaisara pegang..bahaya wooooooo..snap pun curik2 ok..kiki



happy weekend to all blogger...kiki


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top