Mom & Baby Expo (10-12 May 2013) @ Mid Valley...

As Salam

entry : advance stock up

Hari Jummat lps..pkol 11 lbh aku & my Qaisara dh grk dr umah ke mid valley...plannye nk grk lps solat jumaat..tp kat umah nie tetibe mcm mendung so aku amik langkah utk grk awal...

Smp kat mid valley pkol 12:40tgh..this time my Qaisara dh mengantuk tp tahan mata..aku bwk my Qaisara mkn dulu...then dh kenyang igtkn tdo la..rupue2nye idak..sbb ralit tgk view kat dlm hall..

Aku pny aim just susu + pampers my Qaisara & gift utk my new nephew...

Memula aku borong pampers smp 3 packs & dpt free turtle little star light..(mujo aku bwk woven bag yg beso)..then borong susu my Qaisara 4 tin & dpt lg 2 lai t'shirt..this time dpt la brgambo dgn my Qaisara..Again dieorg kene print 2 kali sbb aku x puas hati dgn kualiti gambonyer yg gelap mcmkn DSLR dieorg xde flash..haha..nasibla dpt customer mcm aku kan?kate customer always right..kiki..time nie my Qaisara dh tdo dh..tp tidonye kejab je..dlm stgh jam gitu..

Then bile dh jaga..harus la aku dh x bkeh brgerak kemana2 sbb brng dh penuh buggy smpkn sesiapa yg lalu akan tgk aku & brng2 berkali2..haha

So pkol 4:30pm aku dh rase penat sbb tetibe angin my Qaisara xmo jalan..nk berdukung..terus aku CHECK IN kat MEGA KIDZ..rm28/entry bg yg umo bwh 3 tahun kalo x silap aku..then 2 or Adult masuk FREE...

Aku btau hata nnt blk keje kene terus drive ke Mid Valley sbb brng byk (kebetulan hata drive smp ke ofis that day)..dr pkol 4:40pm smp la ke 6:45pm aku & my Qaisara kat dlm tu...dgn aku aku skali penat teman my Qaisara main..huhu..ade 1 mase tu..aku follow my Qaisara masuk terowong utk ke slide..ntah mcm mane purse aku bleh trcicir plk time dlm gelung2 tu..ya Allah..terus rase kecut perut & kelam kabut panjatsemula mencari..Alahmdulillah la jmp..huhu
Ini la tag kami 2 beranak..huhu

Pkol 6:50pm hata & replace tmpt aku utk tgk2kn my Qaisara sbb aku kene ke expo tu semula tuk bli gift sikit buat my new niece..sbb sabtu pg tu kami dh kene gerak utk blk perak...

Lps maghrib kami gerak blk umah..penat dowh..tp rase brbaloi & suke sbb my Qaisara x meragam sgt ++ dpt bg my Qaisara main puas2..hoho


stock susu & pampers yg aku bli hanya bleh dhtr bln dpn sbb beg x muat utk hari rabu nie..huhu

end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top