School For My Qaisara...

As Salam

entry : school

Hari Sabtu pg pegi cari taska/kids center utk my Qaisara..


Cari kat area AEON Big Wangsa Maju..Memula kol teacher said 2day dieorg tutup (sabtu & ahad) but Ahad tu All teachers ade gotong-royong kat center so aku & hata bleh dtg for more info.

So on Ahad pagi2 tu kami dh smp kat kids center tu..
Bincang punye bincang monthly rm300 but if we req for fixed price kalo amik after 6:30pm, add on around rm50..Registration rm85..tambah tolak itu & ini total almost rm600..siap dpt uniform lg..mcm baju sukan aje aku tgk..kiki

Alhamdulillah hata ade rezeki lebih bln nie..so insyaAllah at mid of June nie kami akan start htr my Qaisara kesane..AKu dh tgk the bilik..even kene naik tangga..tp aku rase x berapa bahaya sgt kot sbb the student just ade 20 persons je..the teacher ade 4 org..baby plk dieorg just amik yg adik beradik shj..ok la tu kan???

They said they will teach her reading & drawing..ade jgk sesi outdoor yg mane kids kene siram bunga & lain2 activity luar..ok la tu kan?? nk htr kat tmpt yg bagus aku blom mampu lg...eheh

Okies..hata said this wesak day x dpt nk blk KB sbb kene cat umah..Catnye dr last week lg dh bli..tp disebabkn byk bebeno hey nye...so terpaksa la tangguh smp ke next week. InsyaAllah next week aku register lesen L..hoho..Moga dipermudahkan...amin

Ok la..nk sambung kijo..
Aku dh start buat basic keje2 yg sepatutnya..
Hari ni plk a few of my opis mate move tu new workstation so dieorg ade bg mkn FREE harini..

JIMAT BELANJA LUNCH..kahkahkah..


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top