Sony Xperia - L

As Salam

entry : my new desire

Pepagi lg dh masuk gsmarena & search phone model kat atas...eheh

Actually BB aku dh mcm mule buat hal..xtau la..bkn s/w nyer..tp hardware nya..udah mcm kene langgar dgn stroller bdk..kiki..udah mcm uzur sgt dh..++ nk browsing pun siput sgt ++ kekadang network tukar jadi SOS / X..terpaksa la buat select network blk..paling parah kene hard reset..nk tggu start pun more then 5 minits..penah skali hata mcm angin je dgn aku sbb x dpt contact..pdhal aku kene restart BB sbb elok aje kuar dr terowong LRT - KLCC station, line jd X / SOS..kiki..

Saje je google & tgk kat youtube prestasi smartphone nie..kat sini Sony Xperia L mmg mengancam..kiki
Siap ade HDR + bleh zoom in..gambo pun cantik jgk...tp camera samsung aku tu harus la lg best..no noise even gune A 3200..kiki..(aku mmg x bleh lari dr menitik beratkn ttg quality gambo..kiki..poyo!!!!)

Rege HP nie murah je..x cecah pun 1K..hari Ahad hari tu aku g Lowyat buat survey kat sony sendiri siap dpt 16GB FREE Memory Card lg..pastu try test...mmg syiok..kiki

Aku not in Samsung mood..xtau la knp..mgkn sbb b4 this x penah gune fon samsung & dh ade experience gune sony kot..lg pun start dr my SIL smp BIL kot pakai samsung..siap niece hata pun pakai samsung..so biala aku & hata lain siket..haha


Mode : Sesi Kenyit-mengenyit mata pd hata mintak simpati..kahkah


end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top