Man Of Steel - OU

As Salam

entry : Layan jgk

Sabtu..
Movie start pkol 4:30pm tapi kami dh ade kat sane around pkol 11am lg...kiki
Hata beli tiket online sbb bleh pilih seat...

Membeli mknn bekalan sewaktu menonton...

Bersendeng kat tepi entrance...

Review :
Pada aku story nie best...
It's story about asal usul SUPERMAN tu sendiri...actually..
Ade lawak jgk cite nie..3D dieorg nmpk syiok jer..
Part yg paling sedih & menggerunkn is mase mesin tu duk dlm proses nk menghancurkan bumi utk jadikan KRYPTON & mase org new Planet tu terperangkap kat batu & mase ayah si Kar-El tu mati...

Mmg ramai yg komen ending dieorg mcm biase...tp die buat ending gitu sbb nk selamatkn org & nk buktikn dekat masyarakat yg die adalah TIDAK BERBAHAYA & adalah seorg penyelamat (HERO)..ok la tu kan??Jgn la expert OVER sgt..kiki

Ok..dari 5 bintang aku bg 4.5 sbb ade adegan kissing2 plk dah time tu...dh la dlm pawagam tu ade bdk2..kalo org dewasa aku x heran..kiki


end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top