NATURE REPUBLIC : Aloe Vera 92% Soothing Gel...

As Salam

entry : multipurpose

Smlm time brjalan dekat kedai NATURE REPUBLIC nie Hata brsuara & btau girls in his office ramai yg pakai product ini :
Beso tapak tangan...
Inside..
Sgt clear gel ini..
 
see

Sales person tu btau ini dieorg punye TOP SELLER product...rege pun ok la xde la mahal sgt pun...
Gel ini multipurpose..boleh letak kat muka - jadikan mask, cream), jadikan as lotion & sesuai utk budak2 umo 2 tahun ke atas (kalo x silap la tang umo tu..tp kat kanak2 mmg boleh)

Memandangkan aku mmg x kelek cream muka ke office utk ditepek ke muka lps solat, aku plan nk bwk g office jer...tp xde la semua..sikit2 la..so today b4 masuk office singgah Guardian kat Ampang Park..bukak pkol 8am kot..then beli mende nie..

Object yg sebelah kanan tu...ok la kan?? kecik pun kecik then x mengusahkan & yg paling penting x terlalu obvious sgt time nk pakai kat surau nnt...kiki

Yg lain tu aku bli utk letak kat opis..mane la tau kot2 ade emergency...

Bile umur dh nk jejak ke 3 series nie kite kene PASANG BADAN lebih sikit..kahkah..(ketawa jahat)


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top