Non Stop & Jgn Kona-kona..

As Salam

entry : Horn

Hari Ahad malam yg lps..Hata terpaksa horn 1 kete nie kat hentian Putra sbb menghalang lalu lintas dgn sengaja...so Hata pun tekan la horn..ntah mana silapnya horn x berhenti plk brbunyi smpkn kete didepan terpaksa ke kiri (mmg x lawak)..smp ke kopek sikit cover horn tu utk stopkn die dr terus menjerit spt kesakitan yg amat..bonci den

Nak ke workshop asyik la x sempat sbb lately Hata mmg NOMAD (ke sana ke mari bos panggil) & blk pun time workshop dh tutup kedai...

Smlm jadi lg kejadian yg sama yg mana Hata x bleh pusing stereng kete..pusing aje horn tu menjerit macamkan kene pulas kuku dgn playar...MALU aku duk dlm kete tu ok!!!Smlm aku paksa Hata blk awal utk ke workshop...Alhamdulillah sempat smp...

Nampak aje gini nie...
Tp HYPER sensitipppp!!! x bleh sentuh langsung...
Trus menjerit!!!
*
*
*
*
*
Tauke kedai bukak JANTUNG horn tgk ape yg x kene...
Sekali check..entah mende ape yg senget..aku pun x sure
*
*
*
*
*
Tutup semula JANTUNG itu
Alhamdulillah dh ok..
Tauke ini sgt baik sbb x kenekan ape2 chrg utk ini...
**ini la tauke yg tukarkn tayar blkg kete kami hari tu...
TQ TAUKE!!!!

Bile dlm kete both of us ketawa bile igt tragedi di Hentian Putra dulu...haha



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top