Pre-Shopping Raya...

As Salam

entry : PRE

Mm ini dah pengumuman bile nk pose..tp org ramai dh sibuk nk bli baju raya...aku & fmly pun x terkecuali...kiki..Smlm around pkol 10am keluar rumah menuju ke Maju Junction (byr blk kekesalan hari sabtu..kiki)

Parking RM5 & jln kaki kesane..Mase smp x semua kedai bukak lagi ++ ade lagi booth yg tgh setup utk bln pose nnt...so jalan cuci mate aje la..then ke SOGO utk cari baju raya ke-2 & seterusya utk my Qaisara..t'shirt ajer pun..mls nk bli gaun...rase mcm seksi..kiki

Suasana dlm SOGO sgt buleh buat org sesak napas...terus mati niat nk cari t'shirt raya Hata...mmg bwk plastik bag isi baju my Qaisara jer...

Hasil Borongan di SOGO...
Murah yg amat smp 75%..
3 helai baju & 3 helai seluar...
Mase memilih nie Hata & My Qaisara hanya menjadi penunggu setia aje dekat tepi..kiki
Kalo ade rezeki bleh topup lg...
Lps raye bleh buat pakai g jln / g school..huhu

*************************************************************************
 Lepas Zohor tetibe Hata ajak g JAKEL - SHAH ALAM...yg dekat i-city tu..katenya malas nk ke JAKEL jln TAR sbb confrim berterak-terak manusia...Aku on sajo..kiki

Alhamdulillah nk kesane x berapa nk jem sbb kami ikot highway...bio byr tol byk janji cpt smp..kiki

Alhamdulillah jumpe baju melayu Hata & my Qaisara ikot tema pilihan kami tahun ..kaler ape???Biarla rahsia..tggu raya nnt la baru tayang..kiki..Aku punya baju xde size la plk...terus cancel mmbeli..aku x kesah bli lmbt siket sbb baju ppn kan mmg byk pilihan??kiki

Disebabkn aku x dpt bahagian dlm baju raya, jadi Hata bagi green light utk aku bli 2 helai tudung dekat Hajra..ok la tu kan??adil...huhu

Lps mmbeli kami minum dekat restaurant Upin&Ipin...rege boleh tahan jgk...Teh Ais RM4, Ice Lemon Tea RM3..Ice cream che mek aku nie RM2.50...huhu

Hata btau insyaAllah ade rezeki gi cari kat Masjid India la baju raya aku...x pun ke Maju Junction sekali lagi...huhu

Kasut Raya my Qaisara pun blom beli lg...yg tinggal selipar aje kat rumah nie..kasut comel2 semua dh x muat...huhu


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top