Ramadhan #6 : Lauk Tunjuk

As Salam

entry : kemalasan

Smlm plannya nk brbuka diluar..sbb aku nk ke klinik & ke nagoya AEON Big Wangsa Maju..Verangan nk cari kain utk my Qaisara...ha3..tp bile dh dlm kete cancel plk sbb Hata kate nk g klinik kejab jer..& cari kain pun kejab jer..tp kene melepet dekat dlm AEON tu smp brbuka...

Maka cancellah plan aku..blk tu singgah dkt bazzar ramadhan dekat LRT Gombak..Hata teringin nk mkn ayam percik..aku plk nk murtabak & roti john...Maka juadah brbuka smlm semua LAUK TUNJUK..kiki..

Alhamdulillah jln MRR2 x jem & smp umah b4 7pm..huhu

Lps solat maghrib kami grk ke klinik dekat D'sara..**bkn klinik yg biase aku pegi.(ape sbb??nnt bile rase sesuai nk story aku story la..ek..)

Hata terpaksa ponteng tarawih smlm sbb aku paksa jgk ke klinik...kalo lama2 nnt takut ade kes lain plk..

Tp..bile smp klinik smlm...doktor tu x check ape pun dkt aku..semuanya die buat solution by our explaination jer...xde la kate nk check jantung ke..BP ke..kami keluar klinik smlm pun melenggang je...huhu


Xpe la..kite tggu lg seminggu 2 mcmane...



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top