Ramadhan # 7 : KLCC - Iftar The Zon I

As Salam

entry : Iftar

Smlm aku & a few opismate g berbuka dekat The Zon...

Hata amik my Qaisara dekat taska & naik LRT ke KLCC sbb aku tggu dekat sane sementara nk menanti ke waktu brbuka..

Sekali masuk tgk ade decoration ini :
 Hari Raya Decoration @ KLCC
Gurl dekat atas tu mcm sesuatu kan???
hihihi
Tp bulan pose mane ade mende2 gini...haha
(sedapkn hati sendiri) 
My Qaisara...
Sgt MALAS nk brjalan...nk dukung je..
aku dh la pakai kasut tumit...
dukung pun kejab2 je...kiki 
 Lps puas melepet dekat bwh...
Kami naik ke atas plk dekat kolam beso tu...
Ade lg mini deco...
Suruh my Qaisara brdiri utk snap gambo...
Ini la Hasilnya...
Bile suruh amik lg sekali...
Ini plk aksi dio...
Sabar aje la.... 
ber-cam-whore dgn budak moody...kiki

Actually my Qaisara tgh lapa mase nie...tp terpaksa minta dia tahan sekejab sbb kalo bli mknn time tu, nnt dekat The Zon die dh kenyang...bile dh kenyang, ibu ayah yg kelaparan akan terus kelaparan sbb kene layan kerenah che mek..kalo tiga-tiga kelaparan..mase brbuka nanti sure semua senyap sbb masing nk isi perut..kan??huhu



aku masih meragui gambar girl diatas...SOMETHING a.k.a SESUATU sgt tau...haha


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top