Next vacation : 18 hari Lagi!!!

As Salam

Entry : Minta Dipermudahkn

Igt lg x entry : Matta Fair aku Mac lepas? x igt xpe...aku story semula..kahkah

Oh Ya...pejam celik pejam celik dh tggl 18 hari aje lg utk kami buat persiapan ke sana...xde la jauh bebenor pun..dekat cheh je..tp excited over sgt..haha

InsyaAllah sabtu/ahad ni dh bleh buat passport utk kami 3 beranak..then beli la sikit ape2 keperluan lain..rasenye baju seluar semua dh x payah kot sbb aku dh perabih pitih memborong mase bln pose dulu..kiki..mgkn baju seluar Hata kene top-up sikit..Mamat nie kalo x aku yg paksa beli jgn harap la nk gi beli sendiri..Alasannya x tau nk pilih..mcmkn aku nie teror gile memilih (tp mmg teror pun..kehkeh)..

Toiletry pun x payah risau nk beli shower yg botol kecil la..shampoo botol easy carry la..ape la..segala la la la..sbb aku dh dpt yg travel pack FOC...kiki..Alhamdulillah syukur...

Cume aku nie duk memikir...
Nak tukar duit kat sini or kat sane...or nk activekn visa debit card PB bank aku nie ?? confius nie...
Sesape penah gi oversea yg bc entry nie tolong la bg idea yer...aku ni x penah jejak kaki ke obersi...mmg harus la tercengang2..kiki..bg idea ye which is better for newly tourist mcm aku nie..bahaha



tetibe rase teruja...kiki


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top