AidilAdha...

As Salam

Entry : complete..

Selamat Hari Raya AidilAdha semua...!!!huhu

Aku blk kg (Perak) hari Ahad pagi around 9am..

Hari Sabtu Hata settlekn keje die & g beli BAJU RAYA aku..kiki..aku beli dress biase jer 2 lai..kiki

Smp Kampar terus ke market kampar beli ayam & sayur sepjng kat kg nnt & singgah tesco cari ikan..sebabnya..kami smp market udah tghari..mane la nk ade ikan lagi..hoho

Smp je umah pkol 2pm..tukar baju, solat & terus masak utk lunch..then terbongkang smp pkol 6pm..haha

Isnin plk pepagi hari aku, Hata & my Qaisara ke market Bt.Gajah mencari buluh lemang...mak aihhh..mahal gile kot...RM3/sebatang sekali dgn daun..

Alhamdulillah anak2 sedara aku turun padang tolong...

Alhamdulillah..Aidiladha kali ni dpt mkn lemang, nasi impit, rendang..huhu
Isi pulut siap2... 
My Qaisara yg dah pandai bwk diri..Alhamdulillah...
Senang aku & Hata nk buat keje sbb dh pandai berkawan.. 
The Lemang in the MAKING...huhu 
The Junior Mandor bako lemang..haha 
Rendang style org NEGORI...
my BIL yg masak guna ayam kampung..

Nasi impit my Abah yg masak...

Kuah kacang & 1 lg lauk aku & my kak yong yg settlekn...

Penat gile kot...

Esoknya pkol 6.30am baru bangun & brsiap segala...time tu plk la air kat umah nie xde..aihhh..


Ape2 pun..raye tahun nie rase happy sbb dpt mkn semua yg x dpt dmkn mase raye pose dulu..huhu

Pkol 12tghari kami ke Ipoh umah mak sedara..pkol 2.30pm aku,Hata & my Qaisara grk blk KL & terus ke Kajang htr lemang utk my SIL..

Pkol 8.30pm smp umah semula...

Pkol 10pm kami dah Zzzzz....


End utk cite AidilAdha...huhu



End

2 comments

wah seronok dan meriahnya...

Reply

huhu..thx farah..meriah la kalo ade yg ringan tulang..kiki

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top