Kebizian...

As salam

Entry : kelam kabut

Perghhhhh..dh 4 hari x update blog...(Blur kejab..haha)

Actually on tuesday & wednesday aku & Hata serta my Qaisara tetibe terpaksa ke Kerteh..ade perkara yg x dpt dielakkn brlaku & perlukn pertolongan Hata as satu2nya anak lelaki yg dekat dgn Kerteh..Family matter..malas la aku nk story..

Igt Hata bleh la g sorng..mamat ni mmg x bleh drive jauh2 tanpa berteman..so nak x nak aku follow jgk utk temankn Hata..Blk KL semula lps subuh hari rabu...Smp KL pkol 11am..Hata work from home..aku plk amik EL lagi sbb rase x sedap badan..

Then smlm plk aku rase mcm super mak bile kene handle prize yg baru smp..nk sorting winner..nk sorting blast date..mane nk handle email & call..tetibe rase mcm penat gile smlm..tp aku gagahkn jgk demi nk siapkn b4 hari ini..Alhamdulillah hari ini aku rase lapang sikit dada sebab 50% hal prize dh settle.

Today nk settlekn pending yg berderet dlm webmail aku..huhu

To the winner of my 1st Blog Contest..sorry sbb lmbt send out prize as per promised...aku akan cuba sedaya upaya utk send out your prize lepas raya haji/monday..kalo pos opis kat perak tu bukak..haha..hari ini mmg x dpt nk ke pos opis..rasenye today mkn kat opis jer kot..


Mlm td aku x masak..order dr bwh sajo..haha..lps mkn aku terus menjahit tote bag utk my Qaisara birthday...tggl 5 aje lagi..pastu aku try nk jahit lis biku2 & tepek butang..hrp2 dpt siapkn..


Aku dh beli 4 jenis mknn utk diisi dlm tote bag...

Tetibe berangan nk buat biskut cornflakes letak dlm muffin cup...cukupkn 5 jenis..huhu



End

5 comments

ini memang betul2 busy ni, tak apa dulukan yang mana perlu didulukan...

Reply

salam sis..kita ok juga hehe.don't worry sis.betul bizi sis kan :)

Reply

bz pon tetap gagah jugak kan..kagum

Reply

super mama he..x sabar tunggu winner he

Reply

Haha..thx u ouls...mmg bz..1 org kene cover 3 org pny keje..wa!!!!!!!

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top