My 1st Blog Contest - CLOSED!!!

As Salam

Entry : Alhamdulillah...

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah...

Suke aku sebab my 1st blog contest nie dpt sambutan...

Disebabkn dah ade pemenang...so aku decided utk CLOSED aje contest nie..aku nak :

yg terpantaskan? 
jwpn tepat kan? 
tepek gambo kat entry memasing kan???

so semua dh ade..

Aku dh buat Blog Walking at each of you...cume sorang contestant ni aje yg x layak sbb xde pong gambo "My 1st Blog Contest" dlm blog die...haih...kesian...hrp2 sesape yg rase lupe nak buat tu buat la ek...aku nak bagi hadiah ni..haha (baik hati x aku??kiki)..aku bagi masa smp esok(03.10.2013 - 12.00tghmlm) utk anda masukkn gambo "My 1st Blog Contest" dlm entry anda..kalo xde..aku mintak maaf bebyk yer...

Disebabkn contestant ade more than 10...so aku dengan baik hatinya akan bg jgk yg selebihnya tu..x silap aku ade extra 3 contestant..tp prize x same la dgn prize contestant ke-7 smp ke-10 ye...huhu..biar lah rahsiah..(padahal kepala tgh ligat memikir nak kasi ape nieh??haha)


Again...thx a lot sbb support aku..
Aku story pd Hata ttg sambutan ini...
Alhamdulillah he said : "Next time bleh buat lagi la sbb ade sambutan.."

Thx hata..next time kalu aku nak buat tlg sponsor ek..haha



Winner aku akan announce pada 04-10-2013


end

10 comments

alhamdulillah... dah berjaya pun. next time boleh buat lagi dan lagi!

Reply

syukur alhamdulilah..next time buat lagi kita join sekaki lagi ekk..jadi sponser pun boleh ;)

Reply

alhamdulillah & tahniah..

Reply

besnye..nnti buat lah lg ye..konfom akan join lg..hehe

Reply

erks terlepas pandang rasanya ni... adoiii... tak per there's always next time kan???

Reply

it's okfarah..next time kalu ade rezeki lebih sy buat lagi..& lagi..& lagi...huhu

Reply

Sis, saya menang tak? Heheh..

Reply

ada rezki ayu ke x ye.eheh

Reply

alah....saya baru je online..ahahah xde rezeki

Reply

huhu..relax konah..ade rezeki nnt join la ek..

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top