Phase 3.0 : Felt Crown

As Salam

Entry : Both of us

Smlm..pepagi pkol 9am aku dah ajak Hata AGAIN ke TESCO kota d'sara sbb nk beli susu che mek..time nie murah plk kat Tesco..biase MAHAL..kiki

Pkol 10.30 dh smp umah..terus rehat2...guling2..Hata said kenyang lagi..so aku lapang sikit dr masak lunch...haha

Pkol 12.30 my Qaisara dah tdo semula..penat kot..pkol 7.30am dh bgn...

This time aku & Hata mcm lipas kudung try siapkn FELT CROWN..

Alhamdulillah...dapat siap POTONG mase che mek bgn tido...masa che baru bgn tu, kami tgh membanting tulang tangan buat deco2 yg paling simple...haha

Nk beli paper cap tu mcm x berbaloi sbb kami x jmp yg jual topi sajo..semua dah by set..rase membazir plk kalo beli yg set sedangkn kami dh beli secara asing sblm nie...

Memandangkn aku dae beli felt yg keras sikit hari tu...so y not perabih yg itu jer..bahan2 semua dah ade..huhu

Ini lah hasilnya...
Special pinky felt crown for my birthday girl...huhu 
Sengeh je...
mujur x putus tali getah tu ditariknya..haha
All 30 pcs crowns.... 
Bergaya lagi...haha

Alhamdulillah semua dah siap...

Blk pkol 1 ni nnt tinggal nk beli cake & deco sendiri cake tu aje...huhu



Aku just belikn dress yg simple but PINKY utk my Qaisara...
Kang kalo terlalu berambu-ramba kang takut pakai sekali tu jer...kiki


Oh ya...ballon yg pjng2 tu TERPAKSA CANCEL sbb my Qaisara dah patahkn ballon pump smlm...boleh plk pump tu dibuat tongkat sambil nyanyi nenek-nenek sibongkok tiga???haih...



Nnt aku update lg yer...


End

4 comments

wah cantik dan kreatifnya... lepas ni boleh ambil upah untuk felt crown custom made...

Reply

mesti seronok qaisara celebrate besday dgn kawan2:) ada crown lagi atas kepala,heeee

Reply

Wah sangat kreatif..kasih ibu...tiada banding nya huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top