Sotong...Sotong..

As Salam

Entry : 1 badan cover 3 kepala pulak dah!!!!

Hari Jumaat yg indah ini..

Memula keje yg aku start is reply email..then menguruskn hal parcel...

PIC yg handle courier svc plk skrg tgh on leave smp rabu...

Tetibe plk ade prblm...
Tetibe aku busy tawaf opis (depan ke HR & Finance)...
Tetibe aku rase hangin semacam bile aku mintak CS GDEX trf call aku ke crdt dept...boleh plk kau jawab nk ckp dgn sape..bile aku ckp PIC tu..kau nganga..then bleh plk ckp dieorg byk dept..kan aku dah ckp CRDT DEPT???haktuiiiiiiiiiii...

Terus naik petir suare aku 1 opis...then tau plk trf call ke crdt dept..

Aku bukan nak marah sgt pun..tapi care die handle aku mcm cabai kering ok...tensiiiii!!haha



Dh settle yg ini...
Skrg aku kene gagau settle case yg lain plk...


Nak pinjam tangan sape la nk mintak tolong ni???haha



Jom g KLCC..release tensi...haha
End

1 comments:

sabar sabar, salam jumaat dear and farah click churp nuff satu kat sini...

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top