Sewing Project : Dress!!!..siap...

As Salam

Entry : 1st trial dress

Alhamdulillah mlm tadi baru dpt siapkn dress yg aku dah peram lebih seminggu kat bilik..kiki

Xde la byk mane sgt pun yg nk kene jahit..

Sambung tgn, letak getah kat pinggang & tangan ajo...huhu

Saya suka..saya suka...!!!!haha


Nanti kalo free nak jahit utk my Qaisara plk la..huhu




End

8 comments

wah macam cantik dan menarik jer ni... untunglah pandai menjahit... ^_^

Reply

cantik la sis..tahniah berjaya siapkan :)

Reply

waaa..teringin nak belajar...

Reply

Gambar penuh plis...:)

Reply

Thx all...huhu

Ayu : sy rase jahit ini paling simple dari baju kurung..huhu


kak Aina : Tunggu saya pakai time kat KB or Penang nanti baru full pic...huhu

Reply

bestnya pandai menjahit :)

Reply

Assalamualaikum.. Ada bakat menjahit tu.. Bukan semua orang ada bakat menjahit tu.. Lepas ni boleh jahit baju suami dan anak.. Jimat.. :)

Reply

Cik Itah & Eraz.. : Darah menjahit ade dlm badan kot sbb my mom dulu2 mmg tailor...now 2 of my sis mmg full time tailor...cume saya je yg terkedek2 baru nak belajar..huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top