Bersemangat...

As Salam

Entry : hihi

Semenjak dapat baju school baru ni..Ini kali ke-2 che mek berjaya MANDI PAGI!!..kiki..

Bertuah punya budak..kiki..Ok la kan dari xmo terus..haha..

Actually baju tu kene pakai hari Isnin jer..tapi kalo dah kene counter offer dgn baju tu every day to make sure she wake up at the morning & MANDI..mcm kene beli sepasang lagi jer..biarlah kalo student lain pakai on Monday je..kiki

Pagi tadi memula kejut mcm nk ber-"Tarzan"..tapi Alhamdulillah berjalan sendiri ke hall rumah & bila dipujuk utk bukak baju segala & melangkah kaki ke bilik air..huhu

Che mek sy yg happening nk g school dgn baju baru..huhu



End

5 comments

alala che mek mcm2 critanya sis

Reply

che mek buat peace macam nak tak nak je, hahahahaa

Reply

Asha : Haha..kena sgt dgn title blog ni..mmg mcm2 cerita..haha

Baizura : x sempat nk bergaya dgn peace ibu dh snap..tu yg mcm malu2 je peace die..haha

Reply

warna baju tu ceria kot

Reply

Comelnya..
Anak sedara Eira pun cam gitu gak..
Hehehe

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top