IPC..

As Salam

Entry : Unplanned shopping

Smlm, pepagi aku dh bangun..tp still blur2 nak masak ape utk breakfast...bile Hata & che mek dh bangun terus ajak Hata ke KLUANG STATION dekat IPC..huhu

Smp sane dh pkol 11am dgn suasane hujan...smp2 je terus ke KLUANG STATION & order menu..
Penuh selera mkn 2 BIJI telur separuh masak...
Muka kekenyangan sambil tggu ayah buat paper boat..huhu

Kami singgah ke playland kat dlm IPC ni..saje nak kasi my Qiasara main2..almost 1 hour jgk kami dkt dlm tu..

Mase blk, lalu depan PADINI concept store...tetibe nmpk handbag..MURAH kot..haha..terus jeling2 Hata & he choose this for me...
RED..
Rase ganazzzz pulak gendong handbag MERAH & aksesori tu..haha

Sementara berjalan ke kaunter, aku tgk kemeja lelaki pun ade SALE jgk..terus ckp dgn Hata..nnt gaji sila la bawak bini ke sini lagi..boleh la bini tolong pilih baju jalan2 asben sndiri..hoho..x lupa jgk..sangkut sepasang kasut keje Hata jgk..mmg very2 unplanned pny shopping ni..hihi

Aku suka PADINI kat IPC ni sebab SALE dieorg mmg x sama langsung dgn SALE kat PADINI yang lain...hoho..

Alhamdulillah..dpt jgk handbag replacement dgn handbag yang dh setahun lebih pakai..kiki




End

3 comments

cantikla beg sis..lya pun suka warna mcm tu..boleh match

Reply

bestnye dapat handbag baru..

Reply

Asha : 1st time ade handbag kaler ini...rase ganazz plk..kiki

Mar : Unplanned shopping but Ok la utk replace old handbag yg mmg dh kene tukar...huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top