Dulu Mainnya Dengan Tempurung..

As Salam

Entry : Layankn..

Sabtu kami x kemana sebab Hata htr kete ke workshop..Pepagi keluar rumah g breakfast & pasar basah..then htr kete & foremen htr blk rumah..

Pkol 5pm Hata gi amik kete & lepas maghrib ke AEON Big Kepong sebab Hata nak beli barang sikit..lepas beli brng che mek plk nk main dkt playland yg tersedia...

Memula Hata masuk temankn sebab aku rase mcm x berapa nk larat..tp bile melihatkn che mek mcm x ceria je main dgn ayah, so kite exchange la..hoho

Sape igt game ini? Dedulu kite main dgn tempurung kelapa yg kite ikat dgn tali..skrg dh xde dah kan?..susah nk jumpe..anak2 adesara aku pun dh x main mende ni..ntah kenal ntahkn tidak..haha

But my Qaisara pandai plk brjalan dgn mende ni..tp 2-3 langkah aje la..haha


Ok la nak...nnt blk kg..kite main teng teng plk ye??hoho

Korang pernah main game ini?



End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top