New Project..

As Salam

Entry : Mencari soalan..

Last week (Friday) aku & my bos dh diberi 1 project baru oleh our HOD(Head Of Dept)..

Nampak senang..tp nak memikir & memilih tu bukan la 1 keje yg mudah..hoho

Aku & my Bos kene cari 600 Q&A..yg simple2 je..memula aku plan nk create soalan sndiri je..kiki..tapi disebabkn due date utk 1st batch is smlm, maka mmg aku copy paste aje soklan yg simple & mid simple...huhu..tapi aku just dpt siapkn 215 soalan sajo..

InsyaAllah..today aku sambung lagi & buat mane yg sempat..huhu


Seronok actually cari-cari soalan ni..dalam mncari soalan, at the same time, kite belajar something new jgk..kan??Macam smlm aku buat 15 soalan ttg sains..mmg byk mende baru yg aku belajar..huhu




End

3 comments

pening gak nak mencari soalan tu kan sis

Reply

selamat menyiapkan tugasan dear...

Reply

Asha : Boleh tahan la..hoho

Farah : Thx for your support.. =)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top