Parking..Women

As Salam

Entry : AEON BIG - KEPONG

Sabtu, lps g house warming my opismate, kami terus ke AEON Big - Kepong..plan nk beli susu che mek dlm tin yg tgh SALE..lepas tu, nampak ini :

Parking ni mmg betul2 dpn entrance..

Thank you to management yg dh mula implementkn perkara ni...

So, kepada pemandu2 wanita diluar sana, lepas ni bile ramai mngment yg dh laksanakan perkara ini, dh x payah risau lagi akan keselematan anda berseorangan..dekat sgt dh dgn entrance even still kene berhati2..tp selamat la sikit kan??huhu




End

4 comments

bgus mcm ni kan.. rasa secure sikit

Reply

Assalamualaikum . . Alhamdulillah ada jugak yang buat cemni . seronoknya :D

Reply

bagus ada mcm nie kan..rasa wanita dihargai..kat cne pun ada dah tpi tak menyeluruh lagi

Reply

Ayu : ya..ok la dari xde kan??hoho

Ain : Sepatutnya dh lama dieorg buat..tp baru skrg ade kesedaran..kesian jgk dgn driver2 ppn dkt luar sane..

Asha : Harap2 nnt dieorg buat dkt semua tmpt.. =)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top