After Almost A Week..

As Salam

Entry : Kepenatan...Kepanasan & Tidak berkesempatan..

Hi all..is anybody MISSED ME??haha..OVER..

Setelah hampir seminggu x menghupdate belog..tetibe rase mcm mase memula nk berjinak2 aktif berbelong...berlambak2 idea dekat kepala yg nak dikeluarkan..haha

1st story utk malam ini..curi2 taip entry sementara Hata layan bola dkt TV & sekaligus melayan che mek jgk...haha

On SELASA (290414)
Pkol 2.15pm, taska kol aku & btau my Qaisara kene high fever even dh bagi ubat & mandi kan..still x kebah..terus btau bos & big bos utk blk & inform Hata jgk..

Pkol 4pm settle amik & bwk my Qaisara ke klinik..OTW ke klinik sempat aku bermandikn muntah..hoho

Alang2 dah esoknya (300414) aku amik AL(pm)..terus Hata buat idea luar kotak fikiran nk gerak blk KB terus..risau kalau2 tggu esok my Qaisara lagi teruk demamnya & lagi mencabar perjalanan kami..

Dengan itu, kami gerak blk KB pkol 5.30pm & smp KB around pkol 1am..Bermandikn muntah che mek sekali & siap kene berenti tukar baju..Kali kedua aku sempat bersedia dgn plastik..lepas tu, smp ke rumah che mek Zzzz..Esoknya che mek mmg nampak weak ++ xmo makan ubat directly..so terpaksa + dalam susu..Alhamdulillah abih sokmo tiap kali minum..

Pepagi esoknya (300414) aku & Hata keluar utk add on & replace something dgn kete...
Nmpk tak MATA PANDA..haha 
++ Muka berkilat2 bagai dsapu dgn minyak masak.. =P
Menukar plate kete... 
Plate lama udah x menarik katanya..hihi
Lepas tukar plate...makan..
Cendol Tepi Stadium...

Tukar viper jgk lepas tu..Cendol ni udah xde feeling mcm dulu sebab dh masuk dlm kedai yg ruangnya limited..lagi best time dkt tepi jalan stadium dulu...(depan TRW Cafe)

Alhamdulillah mase ni, demam che mek dah mula nampak kurang & dh mula ada selera mkn....

Day 2 & berikut nya kite sambung next entry yer..che mek udah membuli si ayah utk layan cite kartun feveretnya dkt tv...hoho

Sepanjang aku dkt KB, idak hujan walau setitik pun.. panas ting ting...


What are you doing on Labour Day???



End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top