It's Back To Normal...

As Salam

Entry : Penamat entry : Emergancy

Alhamdulillah pagi ini perut aku sudah kembali NORMAL walaupun pagi tadi still kene minum segelas air LIMAU SUAM..huhu

Risau weh sakit2 ni..EFFECT die bukan pada 1 cabang..tapi bercabang-cabang sampai boleh buat PETA MINDA..hoho

So buat kawan2 sekalian, bila time catuan air ni...berhati2 lah ya..gunakanlah AIR yang terjamin kebersihannya selain dari air paip dirumah..Lain la kalau luar rumah ade letak FILTER DIAMOND tu..Itu belakang ceria la..hoho

Punca kejadian perut aku feeling pelik kelmarin masih disiasat..haha



End

4 comments

air xbertapis mmg bahaya kak. tp ayu pun xde filter lg,heheh,..beli air sukida.

Reply

uhuksss, Alhamdulillah kembali normal...

Reply

Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

Reply

Alhamdulillah..
Jemput baca entry khas 4 u..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/05/menang-macam-macam-cerita-2nd-blog.html

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top