Better Together With Oreo - SR KL Festival City

As Salam

Entry : Support Better Together With Oreo

Sabtu tghari, aku ajak Hata ke SR KL Festival City utk support perkara diatas..hoho

Sampai2 tgk dh ada 2 staff oreo..terus inform aku nak join the campaign & cari tempat duduk..

Lepas order menu, datang la staff OREO bagi briefing sikit..Letak segala gadget dalam bag yg disediakan, siap seal lagi..then letak tepi..lepas tu kami diberikan 1 pack soklan yg dieorg dh sediakan & 1 mini pack OREO..

Aku & Hata layan je soklan2 yg ada..enjoy jgk main game yg ada..kiki

Masa nak bayar dieorg akan tanya nk OREO CHEESE CAKE as dessert or nak bwk balik..Memandangkan perut aku mmg dh full, so kite bwk balik aje la ye...
SR Cheese Cake 
Yang Yummy..haha
(Pinjam gambo dr SR w/site) 
With Oreo Staff..
Sijil Pencapaian..haha

Alhamdulillah dapat support Program ni..huhu

Dapat sijil, dapat cake, dapat jgk biskut OREO 1 pack yg biase..Means dpt 1 mini pack, 1 pack biase..OK la kan?? Perut kenyang, hati pun senang,..hoho


Korang ada yg pegi??? Kalo pegi share la pengalaman korang plk ye..huhu




End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top